top of page

סדנאות

סדנת דאטה סטוריטלינג - להפוך נתונים לסיפור משכנע

סטוריטלינג טוב הוא כמו מפתח. אם תסובבו את הסיפור נכון הדלתות יפתחו.

אז מה הקשר בין שיחה עם לקוח, משקיע או צוות עובדים לסרט של טרנטינו או פרסומת בטלוויזיה? איך מדייקים מטרה תקשורתית? איך בסופו של דבר הכל מסתכם בכדור אדום אחד? איך מספרים את אותו הסיפור לקהלים משתנים? איך גורמים לנתונים ודאטה לרתק את הקהל? איך רותמים אנשים לעבודה על פרויקט? איך הופכים סיפור של אינפורמציה לסיפור של טרנספורמציה? איך עוברים מה"מה" ל"אז מה" ל"מה עכשיו"?

בין הכלים בהם ניגע: מיקוד מטרה תקשורתית , פתיחות חזקות, דאטה סטוריטלינג (מנתונים לתובנות, מתובנות לפעולות), אפיון קהל ודלתות כניסה לסיפור, כלים להופעה פנים אל פנים וברשת.

סדנה מעשית בה נתרגל מכירה לקהלים שונים, עבודה עם דאטה מותאמת לקהל וסיפורי טרנספורמציה (נאומי מעלית) עם חומרים עדכניים משולחן העבודה שלכם.

משך הסדנה: 4 שעות

הנעה מובטחת- סדנת תקשורת ניהולית

הנעת עובדים היא תנועת מלקחיים. מצד אחד להעביר את המסר המדויק שלי ומצד שני להאזין ולקרוא את הצוות בכל בוקר מחדש.

סדנת המנהלים הזו מזמינה את המשתתפים לשני אימונים בחדר הכושר הניהולי- אימון סטוריטלינג ואימון הקשבה אקטיבית.

בחלק הראשון של הסדנה נלמד איך לדבר. נכיר את מודל 6 השאלות להעברת מסרים ניהוליים מורכבים (קהל יעד, מטרה תקשורתית, מסר מזוקק, ערוץ תקשורת, תזמון, תגובות אפשריות). במהלך החלק הזה נתרגל "תסריטים" מעולם התוכן של החברה ונבנה מולם אסטרטגיית תקשורת ניהולית.

בחלק השני נלמד איך להקשיב. נדבר על הקשבה אקטיבית ככלי עסקי וניהולי, נתרגל את 4 דרגות הקשב השונות ואת היכולת להוביל פגישה עם עובדים דרך סוגי שאלות שונות.

ההנעה מובטחת.

משך הסדנה: 3 שעות

עושים מזה סיפור - סדנה משחקית ומאוד מאוד מעשית על סטוריטלינג

בסופו של דבר סטוריטלינג בארגון ומחוץ לו זה עניין של תרגול. אחרי העקרונות, החוקים והשיטות אנחנו נשארים עם הסיפור שלנו ועם המון בחירות שצריך לעשות. המטרה ברורה- לשחק אותה בכל פעם מחדש.

אבל איך עושים את זה?

מתאמנים. משחקים עם המילים. מסובבים ומפתיעים את עצמנו. זה בדיוק מה שהסדנה הזו באה לעשות.

חדר כושר לסיפורים עסקיים. מתאמצים בלי להזיע. לומדים תוך כדי משחק.

 4 קבוצות, 4 משחקים, מלא סיפורים.

אני ואני ואני- הצגה עצמית במירוץ נגד השעון

תחשבו על מספר- מנתון לסיפור

איך לא להיתקע ב(נאום ה)מעלית

איך לדבר כשאין לך מה להגיד

ועוד משחק אחרון... שכולל משפחה מסוכסכת, פתק סודי, חלון גבוה, 4 מיקרופונים ואולפן חדשות אחד.

משך הסדנה: 3-4 שעות

ASI0840.jpg

צילום: אסי אפרתי

bottom of page